Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü takkadak bapnın kolaylıkla açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

çıkma bünyelarda bina autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, tuzakışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir hatır anında insanların hafif bir itmesi ile içeriden hariçya yakınlarında açılmaktadır.

Bu baplar kök olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Mecmu çıkış vâsiliği, 32 yangın kapısı nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının ünite kocalikten sabık insan nüshasına departmanü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden azca olamaz.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, yapı tipine, kullanma amacına ve kat nüshasına gereğince başkalık gösterebilir. Bayağıda, farklı tipteki binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın asayiş hollerinin duvar, tavan ve ayaında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page